Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Kolozsváron és Marosvásárhelyen játszik az M StudioFebruár végén, Kolozsváron és Marosvásárhelyen mutatja be a társulat a Pappa mia című produkciót.

A Pappa mia előadást 2021 júniusában mutatták be Fehér Ferenc koreográfiájában. Az előadás négy jóbarátról szól, a közöttük lévő kapcsolatok dinamikája elevenedik meg a koreográfus sajátos táncnyelvén keresztül.

A Papp mia produkciót tavaly beválogatták az Országos Színházfesztiválra, amely rendhagyó módon online zajlott november 6-14. között (Festivalul Național de Teatru - FNT), illetve szintén a múlt évben, szeptember folyamán a bukaresti Linotip Független Táncközpont vendége volt.

Az előadást 2022. február 26-án Kolozsváron, a ZIZ Kortárs Művészeti Térben (19 órától) valamint 28-án Marosvásárhelyen, a Nemzeti Színházban (18:30-tól) lehet megtekinteni. A kolozsvári vendégjátékra jegyet váltani a https://bit.ly/MStudio_Pappamia oldalon lehet illetve a marosvásárhelyi előadásra előzetes jegyfoglalás lehetséges a 0365 806 865 telefonszámon vagy a címen, továbbá jegyvásárlás a jegypénztárnál lehetséges, a megtekinteni kívánt előadás napján (hétköznaponként a nyitvatartás teljes ideje alatt, hétvégente előadások előtt 2 órával).

A turnét a Bethlen Gábor Alap támogatja.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.