Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Metaformák  – Albert Levente kiállítása a Lábas HázbanA Székely Nemzeti Múzeum ideiglenes kiállítóhelyén, a Lábas Ház Pincegalériájában nyílik 2022. július 21-én, csütörtökön 17 órától Albert Levente sepsiszentgyörgyi képzőművész Metaformák című kiállítása.

Albert Levente 1986-tól rendszeresen állít ki vegyes technikával készült grafikát, installációt, festményt hazai és nemzetközi tárlatokon. Jelenleg a sepsiszentgyörgyi Háromszék független napilap fotóriportereként dolgozik.

Muladi Brigitta művészettörténész írja az Erdélyi Művészeti Központban 2017-ben kiállított munkái kapcsán: „Albert pszeudonaturális nyomokat alkot. A grafikai mintázatok, jelek, amelyeket létrehoz, hasonlatosak a teremtéshez, mert így, ilyen formában csak egyszeriként jöhettek létre, megidézik a naturálisat, de a természetben nem található formákat alkotnak.

A kiállítás házigazdája: Éltes Barna szobrászművész.


0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.