Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Égen – Földön gyerekkoncert Hétvégén a legkisebbeket várjuk a KultúrPark eseményére: július 22-én, pénteken délután 17:30 órai kezdettel a közismert Tekergők kisegyüttes örvendezteti meg a gyerekeket. Az Égen – Földön gyerekkoncert elnevezésű zenei produkció, amely lemez formájában is hozzáférhető az érdeklődők számára, egyedi módon jeleníti meg az állatvilágot a gyerkőcöknek.

A koncert leginkább óvodásokat és kisiskolásokat szólít meg, melyben kilenc állatot, madarat, s legalább ennyi hangszert mutatnak be a zenészek. A kicsik számára izgalmasnak ígérkező alkalmon a hagyományosnak számító gitár, basszusgitár, bendzsó és billentyűk mellett a muzsikusok olyan különleges hangszereket is megszólaltatnak mint az ukulele, cajon, a shaker vagy a doromb. A zenekar tagjai: Claus Cimpean (billentyűk), Csoma Attila (tuba), Farkas Tamás Zoltán (gitár, basszusgitár, mandolin, ukulele, djembe, cajon, shaker, doromb), Ioni Eduárd (zongora, billentyűk), Kelemen Szilárd (gitár), Kertész Huba (gitár, basszusgitár, bendzsó, billentyűk), Kisgyörgy Miklós (vokál), Kottler Ákos (dobok).

Az esemény a gyerekek számára ingyenes, a szülők 10 lej ellenértékben vásárolhatnak belépőt a koncertre a Városi Kulturális Szervezőirodában, valamint a helyszínen, egy órával a műsor kezdete előtt.

Outdoor Cinema – AlcarrasSzerdán, július 20-án kerül sor a KultúrPark keretében az idei Outdoor Cinema szabadtéri mozi első filmvetítésére. A mozgóképek szerelmesei este 21:30 órai kezdettel az Alcarrás című spanyol filmdrámát tekinthetik meg. A 2022-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál ARANY MEDVE díjas alkotása egy kis katalóniai faluban élő, baracktermesztő család drámáját mutatja be, nem mindennapi megjelenítésben. A Carla Simón rendezte alkotás érdekessége, hogy nem hivatásos színészek alakítják a cselekmények szereplőit. A vetítés időtartama 112 perc.

Kedvezőtlen időjárás esetén a filmet a sepsiszentgyörgyi Művész Mozi by Cityplexben lehet megtekinteni. A vetítésre egységesen 10 lej értékben lehet jegyeket váltani a Művész Mozi jegypénztárában.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház, Művész Mozi By Cityplex

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.