Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

M Studio - romeo@julia.com – fotó Toró AttilaÖrményországba, Marokkóba és Portugáliába utazik az M Studio az ősz folyamán, ugyanakkor az új évadban három új produkcióval készülnek. A júniusban bemutatott, Fren_Ák koreográfiájában készült romeo @ julia.com előadást Budapesten és Bukarestben játssza a társulat.

A sepsiszentgyörgyi M Studio szeptember 11-én kezdi az új évadot a romeo @ julia.com előadással, amelyet 18 órától játszanak a táncstúdióban. Az előadás szeptember 26-án lesz még látható (19 órától), a Román Nemzeti Kulturális Alap (AFCN – Administrația Fondului Cultural Național) támogatásával pedig október 15-én a Bukaresti Nemzeti Színházban, majd november folyamán, Budapesten is bemutatják a Fren_Ák koreográfiájában készült produkciót.


Foto: Toró Attila

Októberben három rangos nemzetközi táncfesztiválon vesz részt a társulat a LIFT produkcióval. Október elején Örményország fővárosában, Jerevánban (a High Fest International Performing Arts Festival keretében), október 6-9. között Portugáliában, Almada városban (a Quinzena de Dança de Almada fesztiválon) valamint október végén, 24-31. között Marokkóban, Casablancában (a Blanc'art Theatre Festival keretében) játsszák a LIFT-et.

A társulat három új produkciót tervez az új évadban. 2022 november-december folyamán a bukaresti Simona Deaconescu koreográfus és filmrendező, 2023 februárjában pedig Barta Dóra koreográfus dolgozik együtt az M Studióval, júniusban pedig egy új tűzzsonglőr produkción fognak dolgozni a társulat tagjai, a PYRO sikeréből inspirálódva.

A sepsiszentgyörgyi előadásokra jegyet váltani személyesen lehet a Központi Jegyirodában illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.