Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Sepsiszentgyörgyön koncertezik A Csajod zenekar2022. október 15-én, szombaton este hét órától koncertezik a 3AD együttes és A Csajod zenekar a sepsiszentgyörgyi Szimplában.

A volt, a még meglehet, a meglehetett volna, és a bárcsak meglett volna... na ezekről a lányokról énekelünk. Dalaink eklektikusan bolyonganak a stílusirányzatok között, ösztönösen formálódva átélt élményekből és hangulatokból, leszakítva egy-egy darabkát a funk, a rock és a pop irányzatokból. A repertoár érzések széles palettáján vezeti végig a hallgatóságot... akárcsak a csajod.” – vallja A Csajod zenekar.

2017 őszén egy jamsession keretein belül alakult a zenekar Kolozsváron. A 2018 decemberi debütáló koncertet követően 2019 szeptemberében jelent meg első (szerzői kiadású) kislemezük A Csajod. 2019 nyarán megszerezték az udvarhelyi szervezésű Siculus Fesztivál legjobb dalszövegért járó díját, majd egy évvel később a Nagydíját is. 2020-ban Az első tartalék című daluk lett a Legszebb Erdélyi Magyar Dal, ami 2021-ben az Egy Vicc!? című második kislemezükön jelent meg.

2021-ben a csapat bekerült az Öröm a Zene Tehetségkutató budapesti döntőjébe. 2022-ben az Ide tartozom című dalukkal bejutottak az Erdély dala dalverseny élő adásába, illetve rögzítették az Alig használt álmok túrkálója című első nagylemezüket. A zenekar rendszeres vendége az erdélyi magyar fesztiválok színterének, illetve a Hangfoglaló Induló előadók programjának köszönhetően számos Magyarországi fesztiválon is megmutatta magát.
Jegyeket a helyszínen lehet váltani, diákoknak 15 és felnőtteknek 20 lejért.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.