Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Grafikai boszorkánykonyha –  hagyományos és digitális grafikai technikák bemutatója az EMűK-ben2022. november 24-én, csütörtökön 17 órától az Erdélyi Művészeti Központban, Siklódy Ferenc grafikusművész és Damokos Csaba látványtervező vezetnek be a grafika varázslatos világába.

Az érdeklődők, laikusok és beavatottak, Siklódy Ferenc vezetésével szemügyre vehetik az Erdélyi Művészeti Központban a 7. Székelyföldi Grafikai Biennálé keretében kiállított műalkotásokat, majd betekinthetnek a grafika hét lakat alatt álló hetedik szobájába is, megismerve a fametszet, a linómetszet és a mezzotinto készítésének rejtelmeit, valamint - Damokos Csaba bemutatásában - a kortárs grafika legújabb trendjeit és új irányvonalait.

A hozzávetőleg két órás, tárlatvezetést, vetített képes előadásokat, filmvetítést és metszet-készítés bemutatót tartalmazó eseményre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.