Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Bohemian Betyars koncert a sepsiszentgyörgyi SzimplábanNégy napos erdélyi koncertkörútra indul a magyarországi Bohemian Betyars zenekar 2022. december 7-én. A turnénak négy állomása lesz. A szervezők Kolozsváron (december 7-én, /Form Space-ben), Marosvásárhelyen (december 8-án a Jazz & Blues Klubban), Csíkszeredában (december 9-én az Ant Barban), illetve Sepsiszentgyörgyön (december 10-én a Szimplában este 9 órától) is megörvendeztetik a punk és folk, minőségi zenére nyitott hallgatókat.

A 2009-ben alakult Bohemian Betyars hegedűs zenekar célja a jellegzetes magyar keserű mulatás elterjesztése. Önmaguk leírásában a gyors folk, furcsa punk jellemzi zeneileg legjobban a őket, mely az évek során változatos zenei elemekkel lett fejlesztve: rock és punk ugráló ska-val, elvarázsoló pszichedelikus hangzások, melodikus nóták, mind megfűszerezve magyar, balkán és cigány elemekkel.

Az utóbbi pár évben a zenekar több mint ezerszer megtáncoltatta a közönséget a Balti-tenger és az Atlanti óceán között. Független attól, hogy az utcán, a klubban vagy egy fesztiválon találkozol a Bohemian Betyars zenéjével, fülbemászó dallamaik kizökkentenek a mindennapokból és a mély delíriumba dobnak, épp úgy ahogy az el volt tervezve.

A koncert turné az az NKA/Hangfoglaló Program és a Stairway Booking támogatásával jött létre.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.