Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hazatalalas_junius2010. június 30.

2010. június 30-án 19 órától a Hazatalálás előadás-sorozat keretén belül kerül sor T. Kovács Áron (építész, a Kászonszék Ökofalu kezdeményezõje) Damanhur Ökofalu, egy világhírű olaszországi önfenntartó közösség című vetített-képes előadására. Helyszín a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron terme.

 

Hazatalálás előadás-sorozat 2009

Mi előadók nem agitálunk, nem politizálunk, nem beszélünk rá senkit semmire: tükröt tartunk. Abban hiszünk, hogy nem a világegyetem porszemei vagyunk, hanem az Eget a Földdel összekötő teremtő lények. Abban hiszünk, amiben őseink, hogy a világ közepe ott van, ahol a botunkat leszúrjuk! Mi itt szúrtuk le botjainkat…

„Egész (most tanított) őstörténetünket 1821-ben találták ki. Kutatásaim során megtaláltam a bécsi kancelláriának azt a leiratát, amelyben fölkérik az osztrák történészeket, hogy a rebellis magyaroknak egy olyan őstörténetet írjanak, amelyre nem büszkék. És akkor kitalálták azt a bohócságot (ma már annak vesszük, ma már elmúlt az ideje), hogy őseink valahol az Ob folyó alsó folyása mentén, az Uráltól keletre együtt éltek a finnekkel. Hál' Istennek a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket. Az új finn történelem-tankönyvek így kezdődnek: Eddig az volt a nézet, hogy a magyarokkal rokonok vagyunk. Mára kiderült: barátság van, de genetika nincs. ” (Dr. Kiszely István)

Úgy érezzük, hogy most megérett az idő a feltárulásra. Szeretnénk megismerni az igazságot, önmagunkat! Szeretnénk tisztán látni a jövőt őseink hagyatékának tükrében.

Ezt a célt követi a Hazatalálás előadás-sorozat.

Csillagőrző Egyesület

2009. február hava

 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.