Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

2010. augusztus 8 – 15.

Az Első Erdélyi Esztétika Tábor a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület valamint Benedek Zsolt és Fazakas István a budapesti ELTE BTK filozófia-esztétika szakos hallgatóinak közös projektje, fő célkitűzése a művészetről való gondolkodás népszerűsítése a fiatalok körében.

A résztvevők elismert egyetemi oktatók vezetésével olyan témákba nyerhetnek betekintést, melyek a már valamelyest „beavatottnak” számító jelentkezők számára új perspektívákat nyitnak, de szélesebb célközönség számára is izgalmasak lehetnek. A rendezvény törekvései között szerepel továbbá az, hogy esztétikai gondolkodás ne csak egy bennfentes réteg számára jelentsen valamit, hanem valamelyest a köztudatban is helyet kapjon. A tábori képzés két szinten történik: a nagyelőadások rövid betekintést biztosítanak egy adott témába, a hét során a folyamatos műhelymunka pedig lehetőséget nyújt a területek egyikében való elmélyüléshez.

További információkról, részletekről és a jelentkezésről az www.esztetika.wordpress.com címen lehet tájékozódni.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.