Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

2011. január 10.

Hétfőn, január 10-én és pénteken, január 14-én este 7 órától a Lajtha László Stúdióteremben játsszuk az Éden című előadásunkat. A Gyöngyösi Tamás rendezte előadás tavaly június 17-én részt vett a karlstadi (Svédország) AbunDance 2010 Tánc és koreográfia fesztiválon. Az előadás alaphangulata a DERŰ. Formáját tekintve akrobatikus megoldások, kontakt-technika, apró táncértékű gesztusok, színházi csendek és a színészi jelen-lét egyidejű használatából, illetve kombinációjából megszülető egyedi formavilág.

Kis szünet után a nézők az Adagio Cantabile című előadást tekinthetik meg, mely a 20 éves Háromszék Táncegyüttes és 5 éves M STUDIO születésnapi gálaműsorra készült. Az M Studio Adagio cantabile-ja táncban megfogalmazott hangulatok egymásutánja. Két nő, s a férfiak találkozása, útkeresésük, sodródásuk az áramlattal, s mindez a mozgásszínházi táncok eszköztárának felhasználásával. Az Adagio Cantabile (lassan, énekelve) finom atmoszférájú „kihágás” az M Studio mozgásszínházi előadásainak határozott, dramatikus világából.

Bővebben: www.m-studio.ro

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom