Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

pulb_plakat2011. január 21. · 20:30 - 22:00

A P.U.L.B. együttes lírai koncertje Kovács András Ferenc megzenésített verseiből
Helyszín: A Tamási Áron Színház Kamaraterme

„Aki átkölt, az már akaratlanul is átkelt néhány hirtelen sodrású folyón, hihetetlenül fölszökkenő hegyvonulaton, szóval: láthatatlan határvonalakon lépett át. Aki átkölt, az már áttört, átvágott minden álmon, államon tartományon. Át van tehát, túl van tehát: valami után van, vagy legalábbis valaminek a határvidékén. (...) Talán arról lehet szó, ho...gy a tények mégis eltakarják, megülik, mintegy befedik a költészetet, amely a maga módján (akárha játékkockákkal babráló gyerek) romba dönti, összezavarja, megkeveri, majd más formában újabb rendbe rakja az elrongált és már jócskán kopottas kis tényeket.” (Kovács András Ferenc)

Átköltés, megzenésítés, játék és babrálás – mind belefér abba az egy-másfél órás műsorba, amelyet a kortárs irodalomért, az ismerő és nem ismerő, fogyasztó avagy kevésbé fogyasztó ifjú generációért bemutatni szándékozunk.Ott lapul ebben az útban kisebbségi létünk, feleszmélésünk, nekirugaszkodásunk, lázadó és belenyugvó énünk, megannyi identitásunk, sikerünk és kudarcunk.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom