Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

cimbora_januarAz Időutazás az átkosban című új rovattal jelentkezik a Cimbora folyóirat januári lapszáma, melyet a fogalomtisztázás céljából indítunk, hogy megismerkedjetek közelmúltunkkal, annak legfontosabb jelenségeivel, történéseivel, szereplőivel.

A Cimbirodalom rovatban A költészet kiölti anyanyelvét címmel Lackfi János osztja meg gondolatait olvasóinkkal , a Barangolóból megtudhatjátok milyen a szép magyar viselet. Újra velünk van Ugron Nóri is, diákcsevegésre hív, a Szín-térben a korondi technikával készült Cserép mesék alkotójáról tudhattok meg többet, és Cimbi most az egyszer ceruzával írott naplója is folytatódik. A Cimbora grafikai és festészeti pályázatának részletes kiírását is itt találjátok meg.

Cimbora – kíváncsi diákok lapja

Előfizethetsz rá: az iskolai terjesztőnél, telefonon a 0752 062 885-ös számon vagy a cimboramail [KUKAC] gmail [PONT] com címen.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom