Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

Plakat2011. január 28.

2011. január 28-án, pénteken 19 órai kezdettel, a Camera Club Siculorum fotóklub tart évértékelő fotókiállítást a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum Tolerancia termében. A kiállítást Nagy Lajos (EFIAP.b/PSA), nemzetközi fotóművész nyitja meg. Házigazda Kinda István.

A kiállítás 2011. február 27-ig látogatható, hétfő kivételével naponta 10-18 óra között.

A Camera Club Siculorum fotóklub 2007-ben alakult, sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi, csíkszeredai és brassói aktív fotósok részvételével.

A fotóklub 2010-ben a romániai fotóklubok versenyén a fődíjat, a Román Kupát, nyerte el, 2011-ben ugyanezen a megmérettetésen Aranyéremmel lettek kitüntetve.

Tagjai rendszeresen részt vesznek országos, illetve nemzetközi fotókiállításokon. A 2010-es év rendkívül sikeres volt számukra, hiszen alig akadt olyan országos fotókiállítás Romániában ahol a díjazottak között ne lett volna ott a fotóklub valamelyik alkotója. A román fotóművészek szövetsége 2011-ben a csapat egyik tagját választotta az év fotósának.

Az évértékelő fotókiállításon az alkotók kedvenc munkái mellett megtekinthető lesz a 10 fotóból álló portrésorozat is amellyel az arany érmet nyerték.

Kiállítók: Antal Levente (Sepsiszentgyörgy), Bakó Zoltán (Illlyefalva), Balási Csaba - EFIAP.G (Csíkszereda),  Bede Gábor (Kézdivásárhely), Kovács László Attila (Sepsiszentgyörgy), Máriási Attila (Kézdivásárhely), Moldován Mihály - EFIAP.B, EMAFOSZ (Brassó), Moldován Zsolt (Kézdivásárhely), Nagy Lajos - EFIAP.B, PPSA (Kézdivásárhely), Szász-Fábián József (Sepsiszentgyörgy), Vargyasi Tamás (Sepsiszentgyörgy), Vinczefi László (Sepsiszentgyörgy).

Kapcsolódó cikkek:

 ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg
 ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg
 ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg  ccs_evertekelo_01.jpg

Fotó: Borbáth-Szőcs István, Toró Attila

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom