Sepsiszentgyörgy, 2019. március 28.

civek_logo2011. szeptember 6.

Felhívás civil szervezetek részére

A Civilek Háromszékért Szövetség és Kovászna Megye Tanácsa szeptember 23. és 24.-e között szervezi meg a civil napokat Sepsiszentgyörgyön "Civilek Lendületben" címmel. A két napos esemény célja a civil szervezetek szervezeti fejlesztése és programjainak népszerűsítése a lakosság körében.

Civil Sétány (szeptember 23.), ahol a civil szervezetek programjaikkal, rendezvényeikkel bemutatkoznak. Jelentkezés: a www.civek.ro honlapon megadott űrlap kitöltésével.

Civilek Lendületben! – konferencia (szeptember 24.), meghívott előadókkal és szakemberekkel. A konferencia keretében sikeres programok, forrásteremtési stratégiák és lehetőségek kerülnek bemutatásra. A konferencián kerül átadásra a Háromszékért Civil Díj is.

A jelentkezési űrlapokat a civek [KUKAC] civek [PONT] ro drótposta címre várjuk szeptember 16-ig. Az űrlapokat a www.civek.ro honlapról lehet letölteni.
További információk, érdeklődni civek [KUKAC] civek [PONT] ro drótposta címen és a 0743-956643 –as telefonszámon lehet. Várjuk a civil szervezetek jelentkezését a megye minden területéről.

Támogatók:
Polgártárs Alapítvány
Bethlen Gábor Alap
Fiatalok Lendületben program

0
0
0
s2sdefault

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom