Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

berde mozsa kor2014. október 10-én, pénteken, délután 16 órától kerül sor a Berde Mózsa Kör megnyitójára, a Lábas Ház 8-as teremében. Ide várjuk továbbra is a gyermekek jelentkezését, akik részt szeretnének venni a kör tevékenységeiben.

Az Iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban résztvevő gyerekek kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.

A kör tevékenységeire heti egy alkalommal, délutánonként kerül sor. A foglalkozások időtartama két óra, helyszín a Turulmadár Ifjúsági Iroda (Lábas ház 8-as terem). További infromációk, www.turuliroda.ro honlapon. Érdeklődni és jelentkezni a drótpostacímen, vagy a 0267-310150 illetve 0755-615628 telefonszámokon lehet.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.