Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

VariPlakatAz V. Székelyföld Napok rendezvénysorozat keretében október 17-én, pénteken 19 órától Vári AttilaVolt egyszer egy város című regényét mutatják be a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban.

Szintén az V. Székelyföld Napok rendezvénysorozat keretében, október 18-án, szombaton a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban is megtartják a Tájházak Napját.

tajhazakfbEkkor az összes székelyföldi tájház ingyenesen látogatható. A tájházak felelősei bemutatják a helyi gyűjteményt az érdeklődőknek, a programba bekapcsolódó gyermekek kézműves tevékenységeken vehetnek részt. A családi nap programja: 10–12 óra között a skanzenben található székely házak bemutatása, 14–17 óra között kézműves foglalkozások (bútorfestés, fafaragás), népi gyermekjátékok, néptánc a csernátoni Pántlika néptánccsoport vezetésével, ügyességi játékok, töklámpás-készítés, díszek őszi falevélből

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.