Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2020. október 20. és november 3. között bezárnak a színházak, a mozik, a múzeumok, a játéktermek, a sport- és fitnesz termek, az éttermek és a kávézók belső terei, tilos előadások és koncertek szervezése. >>>

Márk Előd Miklós, hegyivezető-idegenvezető előadása
Találatok : 22

2020. június 23-án, kedden 19 órától, Márk Előd Miklós a hegymászásról mesél a Fapados Kultúr Caféban.

Kedden, 23-án, este 7 órától újabb érdekes beszélgetésen vehetnek részt a kedves érdeklődők, amelyet Márk Előd Miklós, hegyivezető-idegenvezető, fog tartani és saját tapasztalatairól mesél. Valamikor a kilencvenes évek elején az UIAA összeállított egy hivatalos listát az Alpokban tálalható összes 4000 méternél magasabb csúcsról, szám szerint 82 darab csúcsról. Elődnek, 2004 - 2019 periódusban sikerült megmásznia mind a 82-őt. Ezzel ő lett az első román és (vélhetően) a 3. magyar állampolgár, akinek ez sikerül, hegyivezető nélkül, saját erőből és többnyire anyagi támogatók nélkül. A beszélgetést sok szép fénykép illusztrálja majd!

Fapados Kultúr Café
Csíki utca, 47, 520019, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, Románia.
tel. +40755/409 319 | fb. @fapadoskave

Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.