Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

A hetedik – közönségtalálkozó Bodor Ádám Kossuth-díjas íróval2018. március 27. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár

 

A hetedik címmel kerül sor közönségtalálkozóra Bodor Ádám Kossuth-díjas íróval Sepsiszentgyörgyön, a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében 2018. március 27-én, kedden 18 órától. A szerző beszélgetőtársa Murányi Sándor Olivér író. Házigazda: Szonda Szabolcs könyvtárigazgató.

 

Bodor Ádámtól mind élőszóban, mind írásban idegen bármiféle mellébeszélés, visszafogott emberi és szerzői alkata ugyanakkor igen színes és hiteles személyiséget takar. Könyveiben – így például a legendás Sinistra körzetben, Az érsek látogatásában, a Verhovina madaraiban – a lehető legtömörebb kifejezésmódra szorítkozik, mintha csupán a vázát írná meg valaminek. Tartózkodó, puritán kifejezésmódja azonban irodalmunk egyik leggazdagabb, klasszikus értékű, maradandó szerzői világát építi fel.

A szerző könyvei a rendezvény helyszínén kedvezményes áron megvásárolhatók, dedikáltathatók.

A budapesti Szépírók Társasága, a Magvető Kiadó, a G. Kulturális Egyesület, a Gondűző Étterem és Szálloda, a Bod Péter Megyei Könyvtár, a Kájoni János Megyei Könyvtár, valamint Hargita Megye Tanácsa támogatásával-partnerségével létrejövő közönségtalálkozó-körút további helyszínei Csíkszereda (Kájoni János Megyei Könyvtár, március 28., 17 óra) és Székelyudvarhely (Mokka Kávéház, március 29., 20 óra).

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.