Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

halhatatlansagra vagyo kiralyfi Cimborak Babszinhaz 012018. április 6., április 7.,  | Helyszín: Cimborák Bábszínház stúdióterme

 

Szülőknek, nagyszülőknek és minden 4 éven felüli gyermeknek szeretettel ajánljuk a vakációban is a Cimborák Bábszínház A halhatatlanságra vágyó királyfi (rendező: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor – pécsi MárkusZínház) című magyar népmese alapján készült bábjátékát.

 

Az előadás április 6-án, pénteken 11 és 18 órától, valamint április 7-én, szombaton 11 órától tekinthető meg a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Jegyfoglalás a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámon lehetséges. A helyek száma korlátozott! Jegyeket váltani a helyszínen lehet, az előadások előtt fél órával. Egy jegy ára: 7 lej.

08 Cimborak Babszinhaz A Halhatatlansagra vagyo kiralyfiAz előadásról: Egy kicsi királyfi a hosszú vándorlásai után szomorúan tér vissza apja birodalmába, mert nem találta meg azt, amire igazán vágyik. Elszántan kel újra útra, hogy addig haza se térjen, amíg meg nem találta azt a birodalmat, ahol a Halálnak nincs hatalma. Vándorútja során találkozik a Saskirállyal, a Kopasz királlyal és a Kék ország úrnőjével, akik varázserejű ajándékokkal segítenek neki eljutni a Halhatatlanság királynőjéhez.  A népmesei világ e bábjátékban árnyjáték technikával és élő játékkal elevenedik meg a nézők szeme láttára.

 

Játsszák: Nagy Lázár József, Páll Gecse Ákos, Szucher Ágnes, Vincze Tímea
Dramaturg: Khaled Abdo Szaida
Zene: Horváth Zsombor és Pilári Áron
Báb-, díszlet- és jelmeztervező: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor
Szakmai konzulensek: Páll Gecse Ákos, Jankó Mátyás
Kellékes, öltöztető: Kis Vizoli Mónika
Technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor
Kivitelezők: Pilári Gábor, Pilári Lili, Vajda Zsuzsanna, Zayzon Ádám, László Attila, Lanstyák Ildikó, Páll Gecse Ákos, Péter Orsolya, Szucher Ágnes, Vincze Tímea
Rendező: Vajda ZSuzsanna, Pilári Gábor – a pécsi MárkusZínház Blattner Géza-díjas művészei

Az előadás, a sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház, a „Cimborák Bábszínház” Kulturális és Ifjúsági Egyesület és a pécsi MárkusZínház közös együttműködéséből született.

 

Az előadás létrejöttét támogatta: Bethlen Gábor Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.