Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Paulovics László Visszatekintés című kiállítása az Erdélyi Művészeti Központban2018. július 24. | Helyszín: Erdélyi Művészeti Központ

Az Erdélyi Művészeti Központ és a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében kerül sor Paulovics László festő- és grafikusművész Visszatekintés (1960-2018) című kiállításának megnyitójára 2018 július 24-én, kedden 18 órakor az Erdélyi Művészeti Központba.

 

Köszöntőt mond: Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy város polgármestere, Tardy-Molnár Anna, a MANK Nonprofit Kft. ügyvezetője és Németh Zsolt, a Magyar Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke.

A kiállítást megnyitja: Szepes Hédi művészettörténész, a kiállítás kurátora. Az esemény házigazdája Vécsi Nagy Zoltán művészettörténész, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője.

A helyszín: Sepsiszentgyörgy, Olt utca 2. szám, földszinti kiállítótermek
A kiállítás megtekinthető: 2018 július 25. és augusztus 24. között, keddtől péntekig, 10-17 óráig, szombaton 10-18 óráig, vasárnap zárva.

A kiállítást Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Erdélyi Magyar Művészeti Központ Egyesület, a Kisebbségiekért Pro Minoritate Alapítvány és az RMDSZ Kulturális Autonómia Tanácsa támogatja.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom