Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Sepsi Wedding Expo - az esküvői szolgáltatók rendezvénye2019. február 2-3. | Helyszín: Saint George Palace

A Fotograficum Egyesület és Event Factory harmadik alkalommal szervezi meg a Sepsi Wedding esküvői szolgáltatók rendezvényét 2019. február 2-3 között. A két napos rendezvénynek ezúttal is a Saint George Palace (Oltmező utca) ad otthont, a szervezők fórumot biztosítanak mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel, szolgáltatásaikkal kapcsolódnak az esküvőszervezéshez.

A kiállítók között esküvőszervezők, fotósok, videósok, terem dekoratőrök, virágszalonok és rendezvénytermek munkatársai, lemezlovasok és fénydekorátorok is lesznek. Ugyanakkor, menyasszonyi ruha forgalmazók, sminkesek, fodrászok, ékszerészek, cukrászok, mézeskalács készítők, meghívó tervezők és más a nagy naphoz köthető szolgáltatók is jelen lesznek. A kiállítás mellett bemutatókkal várják az érdeklődőket, mindazokat, akik a nagy napra készülnek, így tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, trendekről, hogy aztán kiválasszák a számukra legmegfelelőbbet. A Sepsi Wedding Expo február 2-3. között 10 és 19 óráig látogatható.

Sepsi Wedding Expo - 2019

 

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom