Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

radnoti felovasomaraton sepsiszentgyorgy2019. február 19. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár

Az olvasást, a magyar irodalmat, verset kedvelők jelentkezését várja a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár. Az intézmény a tizenegyedik alkalommal sorra kerülő nemzetközi felolvasómaratonhoz csatlakozik ezzel, amelyet a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár szervez, ezúttal Radnóti Miklós műveire alapozva.

2019. február 19-én, kedden, 17 és 20 óra között, a Bod Péter Megyei Könyvtár olvasótermében felolvasóestre kerül sor Radnóti Miklós tiszteletére, születésének 110. és halálának 75. évfordulóján.

Mindazok jelentkezését várják, akik szívesen osztanák meg másokkal a Radnóti-versek hangos olvasásának élményét. Az estet meghívott színművészek felolvasása nyitja, majd az előzetesen bejelentkezett érdeklődők legtöbb 5 perces felolvasásait kísérhetik figyelemmel a jelenlévők.

Jelentkezni 2019. február 18-án 12 óráig lehet telefonon, a könyvtár titkárságán, a 0267-351-609-es számon, vagy e-mailen, a biblio [KUKAC] kmkt [PONT] ro címen (kapcsolattartó: Varga Zsuzsa). Jelentkezéskor, kérjük, jelezzék nevüket, és ha eldöntötték, azt is, hogy mit kívánnak felolvasni.

Ha szükséges, könyvtárunk segít az olvasnivaló kiválasztásában: a felnőtt kölcsönző részlegen, külön polcon elhelyezve találnak Radnóti-köteteket a jelentkezők.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.