Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Föld órája - Sepsiszentgyörgy, 20192019. március 30-án, szombat este, 20:30-21:30 között kerül sor a nemzetközi Föld órája környezetvédelmi akcióra.

Sepsiszentgyörgy idén tizenegyedik alkalommal csatlakozik a Föld órája kezdeményezéshez. Egy órán keresztül le lesz kapcsolva a közvilágítás a Főtéren, ez idő alatt közel 60 gyermek fog énekelni a Cantus Mundi országos program keretében. A Cantus Mundi a Madrigál Nemzeti Kórus kezdeményezése, amely az országból több mint 1000 kórust egyesít, vagyis több mint 40 000 gyermeket, társadalmi, etnikai, szociális hovatartozástól függetlenül.

Az eseményre szombaton, március 30-án, 20:30 és 21:30 között kerül sor.
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata azzal a kéréssel fordul a lakók felé, hogy lehetőségeikhez mérten ők is kapcsolják le a villanyokat szombat este, egy óra erejéig.
A Föld órája nemzetközi környezetvédelmi kezdeményezés 2007-ben indult, azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a pazarló energiafogyasztásra és az abból adódó környezeti problémákra. (közlemény)

Főtér, Tein Teaház, Szimpla Kávézó

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom