Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Sepsiszentgyörgyi Utcazene fesztivál2019. május 3-5. között tizedik alkalommal kerül sor a Sepsiszentgyörgyi Utcazene Fesztiválra. Szervező az Erdélyi Rendezvényszervező Iroda (ERSZI), a rendezvény része a 28. Szent György Napoknak.

Helyszínek: SZIMPLATZ  (Szent György tér) és a város több pontja.

Fellépnek:

Afronauta (HU)
A handpan művész azt mondja: A zene az életem! Számomra a zene fizikailag megtestesült érzelem, meg lehet érinteni. Egyfajta neonszín jelenés, a szellemből szivattyúzzák ki, aztán hanghullámokká alakul.

Feckin Rawkin (HU)
A Feckin Rawkin egy különleges brazil-magyar duó nagybőgővel és akusztikus gitárral rockabilly, country, punkrock feldolgozásokkal, energikus előadásmóddal.

HoPZ (HU)
A Hangover Porch Zombies zenekar (röviden HoPZ), ha lefordítanánk, akkor Másnapos Veranda Zombik lenne. Műsorukban klasszikus blues, bluegrass, country és swing stílusok szólalnak meg, de mindet kicsit a saját szájuk íze szerint alakítanak át.

Peter Moynahan (RO)
Peter Moynahan egy szál gitárral énekel ír és skót balladákat. Repertoárjában olyan híres dalok találhatók mint a The Wild Rover, a Whisky in The Jar vagy a Drunken Sailor, az újabbak közül pedig a Flogging Molly, Dropkick Murphys, Garth Brooks és mások.

Ádámék artista duó (HU)
Ádám három éve végzett a budapesti artistaképzőben, azóta különböző fesztiválokon, Japán, Olaszország, Németország, valamint Monte-Carlo cirkuszaiban lépett fel. Patrik a Frenák Pál társulat tagja, szabadúszó táncművész, aki keresi az újdonságokat és a hangos zenés helyeket.

Nyír1Flow (HU)
A Nyír1Flow, Nyíregyháza első, és egyetlen street workout csapata. 2016 februárjában alakultak, saját, a helyszínen felépített kondiparkjukban látványos, néha extrém elemeket mutatnak be egyéni és társas módban egyaránt, legtöbbször szinkronban végrehajtva.

Bboy MG (HU)
2005-ben kezdett break táncolni, 2011 óta rendszeresen fellép cirkuszokban és művészfesztiválokon Európában és nem csak. Szerepelt többek között Norvégiában, Dániában, Angliában, Belgiumban, Németországban, Olaszországban, Csehországban, Szlovéniában, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Máltán, valamint Szaúd-Arábiában és Egyiptomban.

Berta János Jimmy és barátja
A kozmopolita vándorkomikusok robotprodukcióval szórakoztatják a közönséget. A „robotot” távirányítóval hozzák működésbe…

Hlásznyik Attila
A látványfestés magyarországi nagymestere. Különböző spray-k felhasználásával percek alatt varázsol nagyméretű kartonlapokra művészi értékű, főleg tájképeket.

Silver Man
Az élőszobor kiemelkedő magyarországi művelője. Rendszeres résztvevője a nagy nemzetközi fesztiváloknak.

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom