Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

Sepsiszentgyörgyön lép fel a Kaláka együttes2019. május 17-én, pénteken 18 órától Sepsiszentgyörgyön, a szemerjai református templomban lép fel a Kaláka együttes a Valaki jár a fák hegyén című Kányádi estjével. A koncertre kezdés előtt a helyszínen lehet jegyet váltani.

Sepsiszentgyörgyön lép fel a Kaláka együttesA Kaláka együttes már az első (1981) erdélyi turné óta énekli Kányádi Sándor verseit. A Hangzó Helikon sorozat indító kötete is a Kaláka – Kányádi volt. A műsor gerincét az itt hallható dalok adják, kiegészülve az azóta írott dalokkal. „Ha egészsége engedte, rendszerint Kányádi Sándor is jelen volt, verset mondott, mesélt a Kaláka koncertjein. Sok ilyen közös fellépés volt már színházakban, könyvfesztiválokon, itthon és külföldön. Legemlékezetesebb alkalom talán az volt, amikor Nagygalambfalván, Sándor bácsi szülőfalujában, Székelyföldön ezzel a koncerttel ünnepelték nyolcvanadik születésnapját” – vallják a Kaláka tagjai.

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom