Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny / archív fotóSzékelyföld Kerékpáros Körversenyének 13. kiadására augusztus 7-10. között kerül sor. A tavalyi évhez hasonlóan, az egyéni időfutam Sepsiszentgyörgy utcáin, a verseny első szakasza pedig Háromszéken zajlik.

A térség legjelentősebb nyári sporteseményének, a Székelyföld Kerékpáros Körversenyének idei kiadásában Sepsiszentgyörgy is jelentős szerepet vállal.

A verseny hivatalos megnyitója, a csapatok bemutatkozása, valamint az 5,3 km-es prológ (előszakasz) Sepsiszentgyörgyön kerül megszervezésre 2019. augusztus 7-én, szerda délután 17:00 és 19:15 óra között. A megnyitó és a bemutatkozó helyszíne Sepsiszentgyörgy főtere.

Augusztus 8-án, csütörtökön szintén Sepsiszentgyörgyről rajtol a verseny első szakasza 10:50 -11:30 között, majd több háromszéki települést is érintve, a versenyzők 16:00-16:30 között érkeznek vissza városunkba.

Forgalomkorlátozások Székelyföld Kerékpáros Körversenye alatt

A verseny akadálymentes és biztonságos lebonyolítása érdekében az alább látható térképeken pirossal jelzett útvonalon teljes útlezárásra kerül sor az említett időszakban. Az útlezárás tiszteletben tartására a Helyi Rendőrség munkatársai ügyelnek.

A szervezők és a hivatásos kerékpározók egyaránt számítanak a lakosok érdeklődésére és támogatására, valamint megértésüket kérik a megfelelő lebonyolítás érdekében elkerülhetetlen útlezárás miatt.

 

Prológ (előszakasz) - 2019. augusztus 7.

 


 

A verseny első szakasza – 2019. augusztus 8.

 

 

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.