Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Nemzetközi ifjúsági színházi- nevelés program zajlik az Osonó szervezésébenJúlius 15. és 24. között három helyszínen, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredában és Gyimesfelsőlokon zajlik az Osonó Színházműhely által szervezett Meet&Act elnevezésű ifjúsági színházi nevelési program, amelyen 21 holland, magyarországi, erdélyi magyar és román fiatal, valamint 6 ifjúsági vezető vesz részt.

 

Az Erasmus+ Ifjúsági csereprogram három szervezet, a hollandiai STET the English Theatre, a magyarországi Bakelit Multi Art Center és az Osonó jogi háttereként működő Bolyongó Színházi Egyesület partnerségében jött létre.

 

 

A STET the English Theatre az Osonót, mint nagy tapasztalattal rendelkező partnert kérte fel a szakmai programok lebonyolítására és a tíz napos esemény megszervezésére, amelynek célja a színház, mint hatékony ifjúsági nevelési eszköz megtapasztalása, valamint a gyakorlati módszerek bemutatása és átadása a különböző kultúrából érkező résztvevők számára. A fiatalok délelőttönként színházi, önismereti, személyiségfejlesztő és csapatkovácsoló műhelyfoglalkozásokon vesznek részt, délutánonként pedig a régió településeinek, gasztronómiájának és természeti adottságainak bemutatására valamint közösségi programokra kerül sor.

 

Az Európai Tehetségpont minősítéssel rendelkező társulat eseményén Sepsiszentgyörgyről a Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatagozatának diákjai vesznek részt.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.