Sepsiszentgyörgy, 2019. március 28.

Székelyföld Kerékpáros Körvesenye - Sepsiszentgyörgy, 2018Sepsiszentgyörgyön rajtol a XII. Székelyföld Kerékpáros Körversenye, a keddi előszakasz idejére egy órára, a szerdai Kastély etap idejére egy-egy negyed órára zárják le a forgalmat a város néhány utcájában.

 

A térség legjelentősebb nyári sporteseményének, a Székelyföld Kerékpáros Körversenyének XII. kiadásában Sepsiszentgyörgy városa is jelentős szerepet vállal. A verseny hivatalos megnyitója, a csapatok bemutatkozása, valamint az 5,4 km-es prológ (előszakasz) Sepsiszentgyörgy központi részén kerül megszervezésre 2018. augusztus 7-én, kedd este 19.00 és 20.00 óra között.


Az augusztus 7-i előszakaszon kívül Sepsiszentgyörgyön többször is áthalad a verseny.


Augusztus 8-án 11 órakor a Főtérről rajtol az első szakasz, a versenyzők Kovászna fele hagyják el a várost az 1918. December 1. út, Păiș David hadnagy út és Építők utca vonalán. 13 óra körül Kovásznát és Kézdivásárhelyet érintve, a csapatok visszaérkeznek Sepsiszentgyörgyre és folytatják útjukat Mikóújfalu fele az Építők utca, Păiș David hadnagy út, Oltmező úton át. 15:30 fele Barótot, Hídvéget és Előpatakot is érintve a József Attila utcán, Kós Károly utcán, Cigaretta utcán, Grigore Bălan tábornok sugárúton, 1918. December 1. úton át a polgármesteri hivatal elé érkeznek meg a versenyzők.


Augusztus 9-én 11 órakor a Főtérről indulva a verseny a Csíki úton át halad Csíkszereda fele.


Székelyföld Kerékpáros Körvesenye - Sepsiszentgyörgy, 2018A verseny akadálymentes és biztonságos lebonyolítása érdekében a mellékelt térképen pirossal jelzett útvonalon augusztus 7-én egy órára teljes utelzárásra  kerül sor.  8-án és 9-én pedig a csapatok városon való áthaladásakor egy-egy negyed órára zárják le a fent említett útszakaszokat. Az útlezárás tiszteletben tartására a rendőrség, csendőrség, helyi rendőrség munkatársai és önkéntesek ügyelnek. A szervezők és a hivatásos kerékpárosok egyaránt számítanak a városlakók érdeklődésére és támogatására, valamint megértésüket kérik a megfelelő lebonyolítás érdekében elkerülhetetlen útlezárás miatt.

 

(A Városimázs Iroda közleménye)

 

Sepsiszentgyörgyi előszakasz (prológ) - 2018. augusztus 7.

 

 

0
0
0
s2sdefault

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom