Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Sepsiszentgyörgy, Művész MoziA hamarosan két és fél éve, 2017. január 27-e óta működő Művész Mozi by Cityplex kétségkívül meghatározó közösségi élményt és kikapcsolódási lehetőséget nyújt a szentgyörgyi lakosok számára. A Művész Mozi vezetősége büszkén nyugtázza, hogy a mozinak úgy  hargita megyei mint brassói lakosok lettek oszlopos tagjai.

A nyitás óta folyamatos érdeklődés övezi a hétről hétre bővülő és változó műsorkínálatot, illetve a tematikus rendezvényeket. A külön időpontos vetítésekre egyre több iskolai és óvodai csoport látogat el. Nyáron pedig a különböző tematikus táborok résztvevői lesznek a mozi vendégei.

Az idei nyár is nagyon sok érdekességet és meglepetést tartogat a mozi szerelmeseinek és filmkedvelőinek. A mozi nyáron is a megszokott programmal, hétköznapokon 16-23 óra illetve hétvégén 11-13 és 16-23 óra között várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó nézőket. A nyári programkínálatban a következő filmek is szerepelnek: az Egy kutya négy útja és Az oroszlánkirály című családi filmek, valamint a Pókember és a Halálos Iramban című akciófilmek.

Számokban mérve a műsorokat, az idén, 2019. június 13-án a Művész Mozi túl van a 1000. vetítésen. Ez a statisztikai kimutatás több mint 21.000 nézőt számlál. A Művész Mozi facebook oldalt jelenleg 6000 néző lájkolja és rendszeres pontossággal követi. A statisztikai adatok kimutatták, hogy az elmúlt egy év toplistás filmjei között szerepelt az a Bohém Rapszódia, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, a Csillag Születik, és a Lajkó: cigány az űrben játékfilmek valamint az Így neveld a sárkányodat 3, a Grinch és az Asterix – A varázsital titka animációs filmek.

2019. június 19-én a Művész Mozi a Napszállta című magyar - francia dráma díszbemutatójára készül, ahová mindenkit szeretettel várnak. Az est vendége lesz Vlad Ivanov, aki a filmben az egyik főszereplőt alakítja. A vetítés után vele beszélget Popa Anna Mária, az Andrei Mureșeanu Színház igazgatója.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.