Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Kiemelkedő személyiségeket lehet jelölni a 2020-as Pro Urbe díjraIdén is pályázatot hirdet a Pro Urbe díj odaítélésére Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa egy, a városért és a közösségért önzetlen munkát végző kiválóság számára.

A 2014/106-os tanácshatározat értelmében, a kitüntető címet hetvenedik életévét betöltött, arra érdemes személy kaphatja meg, aki munkásságával öregbítette a megyeszékhely hírnevét városi, megyei, országos vagy nemzetközi téren „pénz és taps nélkül”, függetlenül állampolgárságtól, nemzetiségtől, lakóhelytől, nemtől, illetve felekezeti- és politikai hovatartozástól.

A jelölések leadási határideje 2020. március 16., ezeket személyesen 16 óráig lehet leadni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának 21-es irodájában, illetve elektronikusan elküldeni 23:59 óráig a zoltan [PONT] vnagy [KUKAC] sepsi [PONT] ro címre. A jelölési iratcsomó tartalmának leírása az önkormányzat honlapján, az alábbi linkre kattintva érhető el: http://bit.ly/32Du0Yn

Bővebb felvilágosítás a 0267 316 902-es telefonszámon vagy a zoltan [PONT] vnagy [KUKAC] sepsi [PONT] ro e-mail címen kérhető.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa 1997-től részesíti Pro Urbe díjban a város kiemelkedő személyiségeit, az oklevelet és érmet ünnepélyes keretek közt adják át minden évben a Szent György Napok alkalmával a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron termében.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.