Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Újabb szigorító intézkedések Sepsiszentgyörgyön Elmaradnak a Szent György Napok, felfüggesztik a közszállítást, lezárják a játszótereket.

Sepsiszentgyörgyön újabb szigorító intézkedéseket vezetnek be a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében. Leáll a közszállítás, bezárják az orosz piacot és játszótereket, elkerítik a padokat, civil összefogással segítik az időseket, de a város legnagyobb ünnepe, a Szent György Napok is elmaradnak.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy megfékezze a koronavírus terjedését, ezért újabb szigorító intézkedéseket vezet be.

A Készenléti Bizottság március 23-i döntése alapján lezárják a játszótereket, felfüggesztik a közszállítást a Multi Trans vállalat által működtetett autóbuszokon, ideiglenesen bezárják a Supeco üzlet mögötti orosz piacot. Az intézkedések március 24-től lépnek érvénybe és a sűrgősségi helyzet végéig tartanak.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának döntése alapján továbbá elkerítik a padokat, ezzel azt szeretnék elérni, hogy mindenki maradjon otthon a saját egészségének megóvása érdekében.

Idén elmaradnak a Szent György Napok, az erre szánt összegből a családorvosoknak és mindazoknak, akik a közösségért dolgoznak, védőfelszereléseket és tisztítószereket vásárolnak.

Segítünk az időseken!Az idősekre különös figyelmet fordít az önkormányzat, a civil szervezetekkel közösen elindították azt a szolgáltatást, amely által alapélelmiszerekhez jutnak anélkül, hogy el kelljen hagyniuk otthonaikat. Az iskolai fogorvosok segítenek kiváltani a receptre felírt gyógyszereket, eljuttatják azokhoz, akiknek szükségük van rá.

Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármesterének üzenete: „Minden mozgatható erőforrást az emberek biztonságának és egészségének rendelünk alá. Meggyőződésem, hogy ha vigyázunk egymásra, ha felelősen viselkedünk, akkor túl leszünk ezeken a nehéz időkön. Maradjon otthon, mentsen életet!

(A Városimázs Iroda közleménye)

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.