Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

A családorvosokat is segíti Sepsiszentgyörgy ÖnkormányzataA helyi önkormányzat egészségügyi maszkokat, felület- és kézfertőtlenítőt rendelt minden sepsiszentgyörgyi családorvosnak.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a különböző óvintézkedések mellett a családorvosokat is segíti. Sepsiszentgyörgyön jelenleg 30 családorvos rendel, az önkormányzat mindannyiuknak egészségügyi maszkokat, felületfertőtlenítőket és kézfertőtlenítőket rendelt. A járvány idején sem állhat meg az élet a városban.

A megrendelt eszközök nem egyszerre érkeznek, egy részük a héten, a többi a jövő hétre várható. Amint megérkezik a szállítmány, azokat át is adják a családorvosoknak.

Ezeknek az eszközöknek a beszerzése egyébként nagyon nehéz, ugyanis ebben az időszakban hiánycikknek számítanak és a forgalmazók készletei nagyrészt üresek a nagy keresletre való tekintettel.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.