Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Érvényesek a régi típusú saját felelősségű nyilatkozatok isSepsiszentgyörgy Önkormányzata 50 000 darab saját felelősségű nyilatkozatot nyomtatott ki a lakók megsegítésére, amelyeket lépcsőházakban és üzletekben helyeztek el.

A 3-as számú Katonai Rendelet kedd esti bejelentése után, amely többek közt a nappali kijárási tilalom szabályait fekteti le, szerdán az önkormányzat gyorsan lépett és megrendelte a nyilatkozatok nyomtatását, hogy mielőbb segítsen azoknak, akiknek nincs lehetősége otthon kinyomtatni azokat.

Csütörtök délben a Stratégiai Kommunikációs Csoport bejelentette, hogy módosították, egyszerűsítették a korábban közzétett formanyomtatványt. A módosítás után, visszajelzések értelmében előfordult olyan eset, hogy a régi nyilatkozat használatáért büntetést készültek kiróni Sepsiszentgyörgyön.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a figyelmet, hogy nyugodtan elhasználhatják a lakók a már kinyomtatott régi típusú nyilatkozatokat is. A kijárási tilalom értelmében a lakhely elhagyása csak szükséges és sürgős esetekben indokolt. Kéri ugyanakkor, hogy amennyiben valakit mégis meg akarnának ezért büntetni, azonnal jelezzék a Polgármesteri Kabinet (0267 311 243) vagy a Polgármesteri Hivatal (0267 316 957) munkatársainak, mivel az visszaélésnek minősül.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.