Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Március 30-tól ingyenesen vehetőek igénybe a Multi-Trans járataiA Multi-Trans közszállítási vállalat március 30-tól hétköznaponként újraindítja reggeli és délutáni járatainak egy részét, az ingyenes szolgáltatás a rendkívüli helyzet végéig tart.

A Helyi Készenléti Bizottság március 27-i döntése alapján a Multi-Trans közszállítási vállalat március 30-tól kezdődően hétköznaponként újraindítja reggeli és délutáni járatainak egy részét, amely ingyenesen vehető igénybe azok számára, akik bizonyítani tudják, hogy munkahelyükre utaznak. Az ingyenes szolgáltatás a munkahelyekre való könnyebb eljutást segíti, ezzel is támogatva a helyi lakosokat.

A fel- és leszállás az autóbuszok hátsó ajtóin történik, az első ajtók biztonsági okokból le lesznek zárva. Megkérjük a lakosokat, hogy a szolgáltatást a hatóságok által előírt szabályok szerint vegyék igénybe és tartsák be a megfelelő távolságot az utastársaiktól.

A biztonságos közszállítás érdekében az autóbuszokat egy erre szakosodott cég rendszeresen fogja fertőtleníteni.

A közszállítás az 1-es, 2-es, 3-as és 4-es vonalakon zajlik, a menetrend azonban változott a megszokotthoz képest.

  • Az 1-es vonalon az autóbuszok délelőtt 05:20 – 8:40 között és délután 15:00 – 17:40 között közlekednek a Gólya utca – Vonatállomás – Gólya utca között.
  • A 2-es vonalon az autóbuszok Gólya utca – Csiki negyed – Vonatállomás – Csiki negyed – Gólya utca útvonalán délelőtt 06:10 – 09:05 között és délután 15:10 – 18:05 között közlekednek.
  • A 3-as vonal autóbuszai a Törvényszék – Szotyor – Erzsébet park útvonalon délelőtt 06:00 – 09:00 között és délután 15:00 – 18:00 között közlekednek.
  • A 4-es vonalon az autóbuszok a Gólya utca – Szépmező – Gólya utca között délelőtt 05:30 – 08:30 között és délután 14:30 – 17:30 között közlekednek.

Menetrend:

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.