Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Sepsiszentgyörgy övezetek és napok szerinti felosztása a tömbházak fertőtlenítése miattMint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, fertőtlenítő akcióra kerül sor Sepsiszentgyörgy területén található minden tömbházban április 20-a és 24-e között, a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egy szakcéget bízott meg a város lépcsőházainak fertőtlenítésével, a csíkszeredai Latox Pest Control vállalat a fertőtlenítés során a Trioton Rapid AFb szert alkalmazza, melyet az Egészségügyi Minisztérium a 1427BIO/02/12.24.-es számmal hagyott jóvá.

Naponta körülbelül 200 lépcsőházat tudnak fertőtleníteni, így 5 nap alatt végeznek az egész város területén. A fertőtlenítés reggel 9 órakor kezdődik és 18 óráig tart, azonban 11 és 13 óra között szünetel a fertőtlenítés, ugyanis ebben az időszakban járhatnak ki vásárolni a 65 év felettiek.

Az akcióhoz a város 5 övezetre lett osztva, ezek a következők (a területek felosztását részletesebben a mellékelt térképen lehet megtekinteni):

  • Hétfő, április 20., 2-es övezet: a Grigore Bălan tábornok út és az Olt folyó közé eső negyed, amelyet az északi részen az 1918. december 1. utca határol
  • Kedd, április 21., 3-as övezet: Délről a Nicolae Iorga utca, Keletről a Grigore Bălan tábornok út, Északról a Kökényes utca, és nyugatról a Csíki utca közé eső terület
  • Szerda, április 22., 5-ös övezet: a városközpont és a Szemerja negyed egy része (beleértve a Vasile Goldiş utcát is)
  • Csütörtök, április 23., 4-es övezet: a nyugatról a Vasile Goldiş utca és északról a Nicolae Iorga utca közé eső terület
  • Péntek, április 24., 1-es övezet: az Állomás és a Csíki negyed

Figyelem! Az akció alatt és után legkevesebb egy órát tilos a lépcsőházba való ki- és belépés!

Az Önkormányzat kéri a lakókat, hogy a művelet elvégzéséhez, mely az egész közösség hasznát szolgálja, biztosítsák a bejárási lehetőséget a lépcsőházba és értesítsék a szomszédaikat is az akcióról.

fertotlenitesi ovezetek sepsiszentgyorgy 2020 aprilis

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.