Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

parkolok berbeadasa felfuggesztveAzoknak a személyeknek, akiknek júniusig járna le az 5 éves lakónegyedi parkolásra vonatkozó bérleti periódusa, automatikusan hosszabbítódik a szerződésük a következő árverésig. A legközelebbi árverésre várhatóan júliusban kerül sor.

Az elmúlt időszakban Sepsiszentgyörgy Önkormányzata különböző szigorító intézkedéseket vezetett be a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, köztük a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó licitek felfüggesztését is.

A lakónegyedi parkolók bérlése az árveréstől számított 5 éven belül veszíti el érvényességét, a parkolóhely ekkor újból meghirdetésre kerül, azonban figyelembe véve a rendkívüli állapotot, akinek 2020. június 1-ig jár le az 5 éves periódus,a szerződése automatikusan meghosszabbítódik a következő licit időpontjáig, amelyre várhatóan júliusban kerül majd sor.

Amennyiben a júliusi liciten nem kíván részt venni és nem tart a továbbiakban igényt a parkolóhelyre, a meghosszabbított időszak kerül kifizetésre. Amennyiben újra licitál és jogosultságot nyer egy parkolóhelyre a meghosszabbított időszak költsége a következő 5 éves periódus költségéhez adódik hozzá.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.