Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Újra lehet szabadtéri esküvőket tartani Sepsiszentgyörgyön Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a házasulandó párok figyelmét, hogy újra lehet szabadtéri esküvőket tartani a város magánterületein. Közterületen ez nem engedélyezett. 

Ahhoz, hogy a házasulandó pár szabadtéren tarthassa meg a polgári esküvőt, a szükséges iratokon kívül egy 500 lej értékű díjat kell kifizetnie, továbbá egy saját felelősségű nyilatkozatot is szükséges kitölteni, amelyben feltüntetik, hogy a privát eseményen legtöbb 50 személy vesz részt, betartva a kötelező fizikai távolságtartást és a biztonsági előírásokat. 

A saját felelősségű nyilatkozatot innen lehet letölteni.

A házassági nyilatkozat benyújtásához szükséges dokumentumok:
– Személyazonosító okmányok (eredeti és másolat)
– Születési bizonyítványok (eredeti és másolat)
– Az előző házasság felbontásának vagy megszüntetésének igazolása: válási ítélet, válási igazolás, halotti anyakönyvi kivonat
– Házassági orvosi igazolások. Egy romániai egészségügyi hatóságtól szerezhetőek be. A házassági orvosi igazolások érvényessége 14 nap, és jelzik, hogy  „Lehet házasodni”.

Az online beküldéshez, a házassági nyilatkozat letölthető és kitölthető innen.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.