Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

latogathatok a temetokA temetőkben is kötelező betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat!

Hétvégén, a halottak napja alkalmából látogatható a köztemető Sepsiszentgyörgyön. Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy a temető területén is szükséges betartani az érvényben lévő egészségügyi előírásokat a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, így kötelező a maszk viselése és a távolság betartása.

Továbbá, a tömeg kialakulásának elkerülése végett arra kérjük a lakókat, hogy lehetőségeikhez mérten ne mindenki vasárnap látogasson ki a temetőkbe, aki teheti menjen ki pénteken vagy szombaton.

Péntektől vasárnapig, a torlódások elkerülése érdekében és a korábbi évekhez hasonlóan, egyirányú lesz a temetők fele vezető Vár utca. Így a vártemplomi temető felső bejáratát és a közös temetőt a Vár utca felől lehet majd megközelíteni és a Vojkán utcán lehet elhagyni.

Ugyanakkor, a temetőbe látogatóknak lehetőségük lesz a közelben található lövészeti gyakorlótéren elkerített parkolóban hagyni az autókat, a közlekedés megkönnyítése érdekében kérjük, ne parkoljanak a Vár utcában és a Vojkán utcában.

(A Városimázs Iroda közleménye)

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.