Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2021. március 23-tól bezárnak a kulturális intézmények, valamint a vendéglők és bárok belső terei.

2021. március 21-én, vasárnap délután 3 fölé emelkedett az utóbbi két hétben jegyzett, ezer főre eső koronavírusos betegek száma Sepsiszentgyörgyön, ismét vörös forgatókönyv lépett életbe.

képzés népi mesterek és kézművességgel foglalkozók számáraPályázati alapismeretek és lehetőségek, marketingstratégiák és közönségkommunikáció – képzés hagyományos népi mesterek és kézművesek számára Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ pályázati alapismereteket és lehetőségeket, valamint marketing- és PR-stratégiákat ismertető kétnapos képzést szervez népi mesterek és kézművesek számára 2021. április 23 és 24-én, a megyei tanács dísztermében, Sepsiszentgyörgyön (vagy online). A képzés az Izland, Liechtenstein és Norvégia által finanszírozott Hagyományos székelyföldi népi mesterségek – revitalizálás, digitalizálás és népszerűsítés címet viselő program része.

A képzés célja feltárni az érdeklődők előtt a pályázati, marketing- és kommunikációs lehetőségeket, egyfajta irányt mutatni a pályázatok felépítéséhez, megszerkesztéséhez, valamint kommunikációs, illetve marketing stratégiákkal segíteni a népi mestereket és kézművességgel foglalkozó személyeket.
A kétnapos képzés során az előadók a következő fogalmakat ismertetik:

Pályázatírás (Develo Group Consulting):

  • pályázati alapfogalmak és lehetőségek bemutatása
  • pályázatírás a gyakorlatban: a pályázatok felépítésének, tipikus űrlapjainak ismertetése, a szükséges fogalmak bemutatása, illetve egy pályázat közös elkészítése és annak értékelése

Marketing és kommunikáció (Gábor Balázs kommunikációs tanácsadó):

  • marketing és kommunikációs alapfogalmak bemutatása: eladás, reklám, PR, közösségi média, arculat, márkaépítés
  • workshop/műhelymunka: eladási stratégiák, marketing, online és offline reklámkampányok, közönségkapcsolat, kríziskommunikáció

A képzésre kizárólag csak népi mesterek és kézművességgel foglalkozó személyek jelentkezhetnek. A részvétel ingyenes, jelentkezni április 11-ig lehet a presskmmk [KUKAC] gmail [PONT] com e-mail címen vagy a 0769.85.70.99-es telefonszámon. Kérjük, a levélben tüntesse fel, hogy milyen mesterséget képvisel. A helyek száma korlátozott!

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.