Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Újból elindult a jelentkezés Az Mcc Fit Programba!Újból elindult a jelentkezés Az Mcc Fit Programba!

Elindult a jelentkezés a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség Program szeptemberben induló képzésére! Várják minden érdeklődő, kalandra és kihívásokra vágyó, szeptembertől 5. osztályba lépő általános iskolás diák jelentkezését! Jelentkezni augusztus 30-ig lehet.

A Program a városvezetés támogatásával tehetséggondozással foglalkozik, gazdagító képzésein olyan ismereteket ad át diákjai számára, amelyek a gyerekek tájékozottságát és világlátását bővítik élményalapú oktatás formájában, szombati foglalkozásokon. A diákok például megtanulnak újraéleszteni, a pénzzel bánni, kipróbálhatják magukat riporterként, megismerkedhetnek a robotika tudományával, betekinthetnek a jövőkutatás rejtelmeibe.

A program teljes mértékben ingyenes.

Információ és jelentkezés: https://fit.mcc.hu/jelentkezes.html

Számtalan élmény, rengeteg tudnivaló és igazi barátságok várják a leendő ötödikeseket! Csatlakozzatok!

Ha elakadtál a jelentkezésnél, vagy egyéb információra van szükséged, akkor keresd Baróthi Johannát, a sepsiszentgyörgyi régióvezetőt a 0733 913 254-es telefonszámon.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.