Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Székelyföldi Körverseny - Sepsiszentgyörgy, 20202021. augusztus 6-án Sepsiszentgyörgyön rajtol és ér véget a Székelyföldi Körverseny harmadik szakasza.

A Székelyföldi Körverseny idei harmadik szakasza kizárólag Kovászna megyében kerül megrendezésre, a rajt és a cél Sepsiszentgyörgyön lesz.

A harmadik szakaszra augusztus 6-án, pénteken kerül sor, amikor a kerékpárosok a Sepsiszentgyörgy, Málnás, Sepsibükszád, Bálványosfürdő, Kézdivásárhely, Kovászna, Réty, Sepsiszentgyörgy útvonalon haladnak végig.

A versenyre való tekintettel több forgalomkorlátozásra is sor kerül Sepsiszentgyörgyön az alábbiak szerint:

  • 12:00-13:00 óra között tilos lesz közlekedni a Szabadság utcában, Kórház utca és az Erzsébet park sarka közötti szakaszon, valamint a Gróf Mikó Imre utcában a park sarkától a Gödri Ferenc utcával való kereszteződésig.
  • 14:00-17:00 óra között tilos lesz közlekedni az 1918. December 1. utcában (a polgármesteri hivatal környékén), a Csíki utcával való kereszteződésétől a Kossuth Lajos utcával való kereszteződéséig.

A kerékpárosok 12:45-kor indulnak a Lábas ház elől, majd rajban haladnak végig a Gróf Mikó Imre utcán, az 1918. December 1. utcán, a Lidl üzlet mellett, az Oltmező utcán, ezt követően a verseny hivatalos startjára a város csíkszeredai kijáratánál kerül sor.

Sepsiszentgyörgyre várhatóan 15:45-16:00 körül érkeznek a kerékpárosok Szépmező felől, amikor végighaladnak az Építők útján, a Păiuș David hadnagy utcán, az 1918. December 1. utcán, megérkezve Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának épülete elé.

A kerékpárverseny szervezői arra kérik a lakosokat és a járművezetőket, hogy az esemény zavartalan lebonyolítása és az esetleges balesetek elkerülése érdekében tartsák tiszteletben az önkéntesek és a rendfenntartók jelzéseit a teljes útvonalon.

(A Városimázs Iroda közleménye / Fotó: XIV. Székelyföld Kerékpáros Körversenye, 2020.)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.