Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Karacsonyi Vasar 2022A karácsony közeledtével idén is ünneplőbe öltözik Sepsiszentgyörgy. A hagyományos Karácsonyi Vásárra december 16–23 között kerül sor a már jól megszokott helyszínen, városunk főterén.

Az esemény nem csak a szorgos „angyaloknak” jelent hathatós segítségnyújtást az ajándékok beszerzésében, hanem sokszínű kulturális program, köztéri installációk és hagyományos ételeket árusító lacikonyha is várja az ünnepre hangolódó szentgyörgyieket.

A Karácsonyi Vásár idén is Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház közös szervezésében valósul meg, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is vásárosok és közélelmezési egységek jelentkezését várják a szervezők. A hagyományos Karácsonyi Vásárra kézművesek, iparművészek, könyvkereskedők, őstermelők, 3 négyzetméternél kisebb közélelmezési egységek jelentkezését várják december 6-án éjfélig, elektronikus úton (www.kultura.ro), vagy 16 óráig személyesen a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám).

A rendezvénysorozat időtartamára a Kónya Ádám Művelődési Ház zárt borítékos versenytárgyalást hirdet a következő közélelmezési helyekre: 3 hely kürtőskalács és lángos árusítására, 1 hely meleg italokat felszolgáló egység számára, 1 hely a hagyományos ételeket kínáló lacikonyha számára.

A közélelmezési helyek versenytárgyalására az ajánlatokat december 6-án, 10 óráig lehet benyújtani a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos utca 13. szám), a versenytárgyalás időpontja aznap 11 óra.

A jelentkezési feltételek, a jelentkezési adatlapok, valamint a vásár és a versenytárgyalás szabályzata elérhetőek a www.kultura.ro oldalon. További tájékoztatás a vásárral kapcsolatban a 0267 312 104-es telefonszámon igényelhető, a versenytárgyalással kapcsolatban pedig a 0267 352 460-as telefonszámon. A vásár kulturális programjára óvodák és iskolák gyermek- és diákcsoportjainak, valamint egyházi kórusok jelentkezését várják, akik a vásár színpadán zenés-, verses műsoraikkal tennék meghittebbé  a karácsonyi ünnepvárást.  A csoportok november 25-ig a  Kónya Ádám Művelődési Ház munkatársánál, a 0758 801 131-es telefonszámon vagy a e-mail címen jelentkezhetnek.

Szervezők: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kónya Ádám Művelődési Ház

(A Kónya Ádám Művelődési Ház közleménye)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.