Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Az M Studio LIFT előadása a Veszprém-Balaton 2023 programjában2023. február 21-én Veszprémben játszik az M Studio, az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében. A vendégjáték a Forte Társulat támogatásában valósul meg.

2023-ban Magyarország, Románia és Görögország ad otthont az Európa Kulturális Fővárosa programnak: Temesvár és Elefszína mellett Veszprém és a Balaton régiója ad teret idén az európai kultúra közös értékeinek és a különböző művészeteknek, támogatva a lokális kultúra sokszínűségét.


Fotó: Barabás Zsolt

A Veszprém-Balaton 2023 programsorozat ugyanakkor Veszprém és Sepsiszentgyörgy kulturális együttműködését is jelenti, a két település testvérvárosi kapcsolatának több évtizedes történetét, amely magába foglalja az európai kultúrák sokszínűségének megóvását és előmozdítja a magyarság közös kulturális identitásának megerősítését. Rendkívüli öröm az M Studio számára, hogy képviselheti Sepsiszentgyörgyöt e rangos programban.

Az M Studio LIFT produkciója, Fehér Ferenc koreográfiájában, számos nemzetközileg elismert tánc- és színházfesztiválon mutatkozott már be, a produkció 4 kontinenst járt be 4 év alatt. Az előadást február 21-én játsszák a veszprémi Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Térben este 19 órától.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.