Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

haromszeki hka2016. november 4. | Közlemény

A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányprogramot indít a háromszéki termékek/cégek közösségi megerősítéséért.

Az alapítvány kezdeményezése volt a Közösségi Kártya bevezetése is, amely népszerű programmá nőtte ki magát megyeszinten. Ez egy törzsvásárlói kártya, amely helyi üzetekben használható és hangsúlyt fektet a közösség támogatására.

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

A termékek/szolgáltatások nyilvántartásba vétele adatlap kitöltésével történik, az adatlap letölthető formában megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson. Az alapítvány kijelenti, hogy az adatokat bizalmasan kezeli és csakis célnak megfelelően, az érintettek beleegyezésével használja fel.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a programba kapcsolódó vállalkozókkal folyamatosan együtt dolgozik a kampány során, és hosszantartó partnerséget kíván velük kialakítani, akár a közösségi kártya program kapcsán is. A partnerség megkötése szponzorszerződéssel történik, a szerződés ugyancsak megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson.

* * *

Felhívás, termelőknek, vállalkozóknak!

Ha szeretné, hogy cége/terméke bekerüljön a háromszéki cégek/termékek katalógusába díjmentesen, töltse ki a www.digital-studio.ro/haromszeki honlapon taláható adatlapot és küldje el 2016. november 30-ig a hka [KUKAC] hka [PONT] ro e-mail címre.

Háromszéken bejegyzett jogi személyek iratkozását várjuk (egyéni vállalkozók, termelők, szolgáltatók, vállalkozók, részvénytársaságok, stb).

A katalógust a Háromszéki Közöségi Alapítvány állítja össze egy egyéves közösségi program keretében. A program célja a figyelem ráirányítása a háromszéki gazdasági értékekre.

Részletes információk: Háromszéki Közösségi Alapítvány, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: hka [KUKAC] hka [PONT] ro

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.