Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

ahogyan2016. október 4-13. | Helyszín: Kárpátalja, Munkács, Visk, Aknaszlatina, Técső

Október 4. és 13. között négy településen – Munkács, Visk, Aknaszlatina, Técső - kerül bemutatásra a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás, amelyet minden esetben közönségtalálkozó is követ.

 ahogyanfacebook  ahogyanfacebook  ahogyanfacebook

Az Osonó tavaly, november végén járt először Kárpátalján, és már akkor megfogalmazódott a visszatérés igénye. A Bethlen Gábor Alapítvány támogatásával, az előadásokon túl, a társulat két tagja - Fazakas Misi és Mucha Oszkár – műhelyfoglalkozásokat is fog tartani a kárpátaljai fiatalok számára. A turné célja, hogy a színházi élmény és a dramatikus módszerekre alapuló személyiségfejlesztő képzések kapcsán a két térség magyar fiataljai és közössége közötti összetartozást és kapcsolódást erősítse. Az Osonó előadása és képzései a közép-kelet-európai térséget jellemző nehézségeket közelítik meg, és párbeszédet kezdeményeznek róluk a kulturális szempontból ingerszegény kárpátaljai környezetben.

A dokumentarista előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat.

Szereplők: Mucha Oszkár, Bakó Blanka e.h., Bene Ervin, László Fruzsina, Fazakas Hunor. Technikus: Pászka Gáspár.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.