Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2021. március 23-tól bezárnak a kulturális intézmények, valamint a vendéglők és bárok belső terei.

2021. március 21-én, vasárnap délután 3 fölé emelkedett az utóbbi két hétben jegyzett, ezer főre eső koronavírusos betegek száma Sepsiszentgyörgyön, ismét vörös forgatókönyv lépett életbe.

ccs_logo1502009. november 17., kedd

A Román Fotóművészek Szövetsége által az első  „Fotóklubok Kupája" elnevezésű országos versenyen a nemzetközi fotóművészekből álló zsűri (Viorel Simionescu E.FIAP /RO-Kanada/, Georg. S. Holzmann E.FIAP, Hon.E.FIAP /Németország/, Marcello Materassi E.FIAP/s, MFIAP /Olaszország/) a sepsiszentgyörgyi Camera Club Siculorum fotóművészeti társulásnak itélte a Klubok Kupáját.

 

 

Benevezett fotók:

 balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg
 balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg
 balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg  balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg
 balasi_csaba_fata_cu_voal_8.jpg   


Camera Club Siculorum

A Camera Club Siculorum fotóművészeti társulás 2008 márciusában alakult Kovászna, Hargita és Brassó megyei aktív fotóművészek részvételével, sepsiszentgyörgyi szekhellyel. Célja a vizuális kultúra ápolása, a fényképezés magas szintű művelése. A fotóklub alapító tagjai közül többen szerepeltek már országos- és nemzetközi kiállításokon és jelentős díjakat nyertek különféle pályázatokon.

Vallják, hogy a fotóművészetnek társadalmi szerepe is van az esztétikai értékek megteremtése mellett. Az alapító tagok eddigi munkássága a kulturális örökség megőrzését, szociális problémák feltárását, a környezet védelmét is szolgálták.

A Camera Club Siculorum közössége fotózások alkalmával indult beszélgetések, tapasztalatcserék, vizuális projektekben való együttműködések és személyes kapcsolatok mentén alakult ki.

Tagjai: Balási Csaba (Csíkszereda), Bakó Mihály (Sepsiszentgyörgy), Bakó Zoltán (Illyefalva), Kovács László Attila (Sepsiszentgyörgy), Moldován Mihály (Brassó), Nagy Lajos (Kézdivásárhely), Szász Fábián József (Sepsiszentgyörgy), Toró Attila (Sepsiszentgyörgy), Vargyasi Levente (Sepsiszentgyörgy), Vargyasi Tamás (Sepsiszentgyörgy).

 

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.