Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tamási Áron Színház - Koldusopera | fotó Barabás ZsoltA Tamási Áron Színház vezetősége felhívja a közönség figyelmét, hogy a február 25-ére, keddre meghirdetett Koldusopera előadást objektív okok miatt egy nappal később, február 26-án, szerdán játssza a társulat. A már megvásárolt jegyek visszaválthatóak, vagy átválthatóak a 26-ai előadásra.

A produkcióban a sepsiszentgyörgyi színház teljes társulata mellett nagyzenekar és kórus is közreműködik, így nagyon nehéz olyan időpontokat találni az előadás játszásához, mely minden érintettnek egyaránt megfelel. A színház az érdeklődők megértését kéri a műsorváltozásból adódó esetleges kellemetlenségek miatt.

Február folyamán a Koldusopera mellett a Kaisers Tv, Ungarn, a Barbárok és az Illúziók című előadások is műsoron lesznek a Tamási Áron Színházban, jegyek válthatók a sepsiszentgyörgyi Központi Jegyirodában és a www.biletmaster.ro honlapon.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.