Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Megéri-e szemetet szedni? 2020. február 27-én, csütörtökön 18 órától a Tein Teaházban Megéri-e szemetet szedni? címmel vetített-képes előadásra és kötetlen beszélgetésre kerül sor.


 

Bemelegítésképpen Demeter Brigitta környékbeli természetfotóit tekintjük meg.

Második nyílt beszélgetésünk ugyan nem a fák körül fog forogni, de úgyszintén az ők életterükről. Az utóbbi 20 évben többször voltak fellángoló szemétszedő kezdeményezések, melyek rövidebb vagy huzamosabb ideig... viszont... szedni való, ha nem is csappant, de lehet, hogy inkább gyarapodott.

Meghívtuk Fekete Bálintot, a The WoodView Movement kezdeményezőjét, Csernátoni Lorándot, a Lármafa Egyesülettől, Pozsony János Csabát, a GAL Sepsi Egyesület részéről, aki az őrkői Kőbánya cleanup-ban vett részt, Farkas Évát és Czegő Tündét, a Szentgyörgyi Máltai Szeretetszolgálat részéről, és Székely Kincsőt a Tega Rt részéről.

A beszélgetésünk témája: mit tudunk tenni, hogy kilépjünk ebből a körből, hogy X eldobja, Y meg összeszedi. Szeretnénk, ha szó esne a megfigyeléseitekről, a mentalitásról, a szembesítésről, oktatásról, különböző ötletekről.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.