Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Művész Mozi SepsiszentgyörgyHat hónapi zárvatartás után, szeptember 11-én, pénteken, ismét kinyitjuk a Művész mozi ajtait és ezáltal újra szeretnénk moziélményt nyújtani nézőinknek, a kötelező egészségügyi szabályok betartása mellett.

A filmvetítéseken a részvétel a jelenleg érvényben levő egészségügy előírásoknak megfelelően történik: az épületben belépéskor testhőmérsékletet mérünk, a filmvetítés teljes ideje alatt a maszk viselete kötelező!

A termek csökkentett létszámmal, maximum 50 %-os kihasználtsággal működhetnek, minden második székben lehet helyet foglalni, de a 12 évnél kisebb gyerekek ülhetnek a szüleik mellett.

A filmkínálatunk továbbra is műfajilag sokszínű és minden korosztálynak ajánlunk filmeket.

Ezen a héten a gyerekeknek az Előre című 3D-s amerikai animációs kalandfilmet és a Lassie hazatér című német családi kalandfilmet vetítjük magyarul és románul beszélő változatokban.

A felnőtteknek két premier filmet ajánlunk: a már nagyon várt Tenet című angol-amerikai akcióthrillert és a Miután összecsaptunk amerikai romantikus filmet angol nyelven, román felirattal. Továbbá vetítjük a Bloodshot amerikai fantasztikus akciófilmet és a 10 nap anyu nélkül című francia vígjátékot magyarul beszélő illetve az eredeti hangos változatot román felirattal és műsoron tartjuk még a Drakulics elvtárs magyar vígjátékot is.

Szeptember 16 és 19 között a 20. Filmtettfeszt – erdélyi magyar filmszemlére kerül sor, melynek keretében az előző évekhez hasonlóan, új magyar filmeket vetítünk, melyekre a belépés ingyenes.

Megkérjük nézőinket, hogy lehetőleg előre vásárolják meg a jegypénztárban a jegyeket, mivel a helyek száma korlátozott!

És még van egy különleges ajánlatunk a nézőink számára: folytatjuk az árkosi Szentkereszty kastély kertjében elkezdett Floating Cinema and Theater című rendezvénysorozat keretében a filmvetítéseket, melyek egyedi jellegét az adja, hogy a tó vizéről, felfújhatós gumicsónakból is lehet nézni a filmet! Ezeknek a vetítéseknek a kezdési időpontja, a korábban meghirdetett esti 9 óra helyett, 8 órára módosult, jegyeket csak elővételben lehet váltani szintén a mozi jegypénztárában.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2021 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.