Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

PA4 logo 32016. szeptember 2. | Felhívás

A pulzArt fesztivál szervezőcsapata olyan lelkes, aktív és kultúraszerető fiatalok jelentkezését várja, akik kipróbálnák magukat a szervezésben és csatlakoznának egy kortárs művészeti programsorozat lebonyolításához.

Az önkéntesek feladatai között lesznek kommunikációhoz, közösségi médiához kapcsolódóak, ugyanakkor a fényfestő, animációs, ikonfestő műhelyek levezetéséhez is asszisztenseket keres a fesztivál. Köztéri művészeti installációk és interaktív játékok megvalósítása szintén a választható feladatkörökhöz tartozik.Olyan más szervezési feladatokba is részt vehetnek, amelyek a programok előkészítéséhez szükségesek, így például helyszíni munkák vagy a közönség eligazítása. Az önkéntesek nemcsak díjmentes részvételt nyernek a fesztivál programjaira, hanem olyan értékes szakmai tapasztalatot szerezhetnek, amelyet a későbbiekben bármilyen területen tudnak hasznosítani.

A www.pulzart.ro honlapról lehet letölteni a jelentkezési űrlapot, amelyet szeptember 8-a éjfélig kell elküldeni a címre, vagy személyesen eljuttatni a Városimázs Irodába (1918. December 1. utca, 6. szám). Idén a pulzArt a Kép évében zajlik, így a szervezők arra is kíváncsiak, ki a példaKÉPe a jelentkezőnek. Ennek megfelelően a jelentkezési lapon kell röviden kifejteni, hogy miért éppen az adott személyt választotta példaKÉPének, abban az esetben pedig, ha a jelentkezőnek nincs példaKÉPe, akkor írja le, hogy miért nincsen.
A fesztivál a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa program központi eseménye, a négy tematikus év találkozási pontja. Idén a Kép éve van, így  MindenKÉPpen a vizualitás, a képiség köré épülnek a pulzArt történései. A kortárs összművészeti fesztivál idén szeptember 15-18. között zajlik. Ebben az évben a rendezvények, műhelymunkák arra keresik a választ, hogyan egészíti ki, mit ad hozzá a vizualitás a zenéhez, irodalomhoz, milyen is a színház képisége, hogyan befolyásol egy alkotást az erőteljes képi jelenlét, de arra is, hogy a befogadóra hogyan hat a mindent elárasztó vizuál-dömping.

A fesztiválról további részletek a

Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala
Társszervezők: Légy a pulzArt önkéntese!Bod Péter Megyei Könyvtár, Tone Troopers Audio-Vizuális Egyesület
Partnerek: Kovászna Megye Tanácsa, Háromszék Táncegyüttes, Tamási Áron Színház, M Studio Mozgásszínház, Cimborák Bábszínház, Lábas Ház, Romániai Képzőművész Szövetség Sepsiszentgyörgyi Fiókja, Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér, MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület, Kónya et Kónya Ponopol, Köntés Pincegaléria, Hostel Beer Pub, Tein Teaház
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Szépírók Társasága

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.